Despre noi

Suntem o echipă dedicată de profesioniști din diverse domenii cu o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea aplicațiilor web. Fiecare membru al echipei noastre aduce un amestec unic de competențe, experiență și viziune. Această diversitate ne permite să abordăm provocările din perspectiva clientului, inovând continuu și adaptându-ne pentru a satisface cerințele acestuia.

Ne mândrim cu faptul că nu doar dezvoltăm software, ci creăm soluții care facilitează succesul afacerilor partenerilor noștri.Experiența ne-a învățat că fiecare afacere este unică, iar soluțiile noastre sunt concepute pentru a reflecta asta.

Dacă te decizi să mergi pe mâna noastră, o să te alegi nu numai cu un furnizor de software, ci și cu un partener de încredere care înțelege și susține viziunea ta!

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să facem gestionarea afacerii tale în domeniul ospitalității mai ușoară, mai eficientă și mai plăcută. Ne dedicăm să oferim soluții tehnologice inovatoare care să se potrivească nevoilor unice ale hotelurilor, motelurilor, hostelurilor, cabanelor, pensiunilor, apartamentelor si caselor autorizate pentru servicii de cazare, campingurilor sau altor structuri de cazare.

Contact

REMWARE CLOUD SRL

https://remware.ro

Sibiu, Calea Dumbrăvii 101

CUI: RO40803998

Tel: 0742887348

Email: office@remware.ro