Sistem de gestiune hotelieră în cloud

Chiar dacă reprezentați un hotel, motel, hostel, pensiune sau casă de vacanță, Polymorph HMS este perfect pentru afacerea dumneavoastră.

...

01

Managementul camerelor : alocarea automată și inteligentă a camerelor.

Rezervările vor primi automat camere în așa fel încât spațiile dintre acestea vor fi cât mai mici, contribuind la un grad de ocupare mai mare al camerelor și la micșorarea timpilor în care camerele dumneavoastră vor fi goale.

Multi-proprietate
Dețineți mai multe proprietății? Aplicația a fost gândită din start sa faciliteze lucru cu mai multe proprietăți, astfel încât puteți gestiona dintr-un singur loc toate hotelurile pe care le dețineți.
Motor rezervări din online
Cu modulul “rezervări online” puteți primi rezervări directe prin website-ul dumneavoastră, cu încasarea de avans pentru rezervare, căci modulul are inclusă integrarea cu un procesator de plăți! Rezervările efectuate pe site-ul dumneavoastră vor apărea automat în aplicație, la fel cum automat la efectuarea unei rezervări se trimite mail clientului cu datele rezervării și factura pentru avansul încasat! Această factură va apărea în modulul de facturi din aplicație, dar și pe fișa de rezervare a clientului!


Managementul rezervărilor
Gestionați ușor toate rezervările, din toate sursele, într-un singur sistem! Aplicația dispune de un modul de rezervări online care se poate integra foarte ușor în conținutul site-ului dumneavoastră. Iar dacă nu aveți deja un site, vă stam la dispoziție pentru a vă crea unul personalizat!
Puteți oricând să modificați sau să anulați o rezervare conform cerințelor oaspeților dumneavoastră!

02

Modul CRM inclus!

Modul de facturare inclus
Puteti emite facturi mai simplu ca niciodată!Fie în format electronic, fie în format tipărit, aplicația vă oferă posibilitatea de a crea facturi personalizate, dând astfel o notă de profesionalism hotelului!
La rezervările online cu avans, odată ce se efectuează plata, clientul primește automat factura de avans, conform plății efectuate!
Generați și scoateți bonuri fiscale și nefiscale direct din soft. De asemenea, toata gestiunea facturilor ulterioare este evidențiată în această aplicație! Aveți și un registru complet al facturilor emise , astfel că tot timpul stiți câți bani ați încasat într-o anumită perioadă, și câți mai aveți de încasat!

Multiple rapoarte
Aplicația oferită vă pune la dispoziție toate rapoartele de care aveți nevoie : gradul de ocupare al camerelor, rapoarte privind rezervările, rapoarte privind rezervările pe surse de rezervări, rapoarte privind încasările, rapoarte privind camerele care necesită curațenie, rapoarte pentru serviciile de masă, rapoarte de gestiune și multe altele!

Managementul oaspeților
Cu aplicația oferită de noi, evidența oaspeților este mai facilă ca niciodată! Aveți acces la o bază de date a tuturor oaspeților dumneavoastră, știind astfel ce preferințe are fiecare dintre oaspeți. Având la dispoziție această bază de date, campaniile de publicitate pe email devin astfel mai simple și mai practice!

...
...

03

Administare foarte facilă

Aplicația este foarte prietenoasă cu utilizatorul! Orice element de configurare poate fi foarte ușor de modificat de către utilizatorul cu cont de administrator din firma dumneavoastră! Si vorbim de tarife, camere, surse de cazare (pot fi agenții, mediul online etc), servicii oferite (mic dejun, demipensiune, pensiune completă, produse din mini bar etc)! Toata aplicația este facil și în mod activ configurabilă de către dumneavoastră în funcție de nevoile curente!

 

04

Integrari cu alte tehnlologii

Integrare cu procesatorul de plăți
Modulul de rezervări online este integrat cu procesatorul de plăți euplatesc, astfel încât dumneavoastră să puteți solicita un avans în momentul rezervării, într-un procent sau sumă stabilite de dumneavoastră! De asemenea aplicația se poate integra si cu alți procesatori de plăti daca este nevoie.

Integrare cu sistemele contabile
Aplicația permite integrarea cu sistemele de contabilitate astfel încât nu o sa trebuiască sa introduceți manual facturile emise din sistem

...

Încercă gratuit de 30 de zile