Sistem de gestiune hotelieră în cloud

Fie că administrezi un hotel de lux, un motel confortabil, o pensiune pitorească sau o casă de vacanță, Polymorph HMS este soluția perfectă pentru a-ți gestiona afacerea cu eficiență și profesionalism.

 

...

01

Managementul camerelor : alocare automată și inteligentă a camerelor

Rezervările vor primi automat camere în așa fel încât spațiile dintre acestea vor fi cât mai mici, contribuind la un grad de ocupare mai mare al camerelor și la micșorarea timpilor în care camerele dumneavoastră vor fi goale.

Multi-proprietate
Dețineți mai multe proprietăți? Aplicația a fost gândită din start sa faciliteze lucrul cu mai multe proprietăți, astfel încât să puteți gestiona dintr-un singur loc toate proprietățile pe care le dețineți.


Motor rezervări din online
Cu modulul “rezervări online” puteți primi rezervări directe prin website-ul dumneavoastră, cu încasarea de avans pentru rezervare, căci modulul are inclusă integrarea cu un procesator de plăți. Rezervările efectuate pe site-ul dumneavoastră vor apărea automat în aplicație, la fel cum automat la efectuarea unei rezervări se trimite mail clientului cu datele rezervării și factura pentru avansul încasat. Factura va apărea în modulul de facturi din aplicație, dar și pe fișa de rezervare a clientului.


Managementul rezervărilor
Gestionați ușor toate rezervările, din toate sursele, într-un singur sistem! Aplicația dispune de un modul de rezervări online care se poate integra foarte ușor în conținutul site-ului dumneavoastră. Dacă nu aveți deja un site, vă stăm la dispoziție pentru a vă crea unul personalizat!
Puteți oricând să modificați sau să anulați o rezervare conform cerințelor oaspeților dumneavoastră!

02.

Modul CRM inclus

Modul de facturare inclus
Puteti emite facturi mai simplu ca niciodată! Fie în format electronic, fie în format tipărit, aplicația vă oferă posibilitatea de a crea facturi personalizate, dând astfel o notă de profesionalism hotelului.
La rezervările online cu avans, odată ce se efectuează plata, clientul primește automat factura de avans, conform plății efectuate.
Generați și scoateți bonuri fiscale și nefiscale direct din soft. De asemenea, toată gestiunea facturilor ulterioare este evidențiată în această aplicație. Aveți și un registru complet al facturilor emise , astfel că tot timpul știi câți bani ai încasat într-o anumită perioadă și câți mai ai de încasat.

Multiple rapoarte
Aplicația oferită îți pune la dispoziție toate rapoartele de care ai nevoie: gradul de ocupare al camerelor, rapoarte privind rezervările, rapoarte privind rezervările pe surse de rezervări, rapoarte privind încasările, rapoarte privind camerele care necesită curațenie, rapoarte pentru serviciile de masă, rapoarte de gestiune și multe altele!

Managementul oaspeților
Cu aplicația oferită de noi, evidența oaspeților este mai facilă ca niciodată! Ai acces la o bază de date a tuturor oaspeților tăi, știind astfel ce preferințe are fiecare dintre aceștia. Având la dispoziție această bază de date, campaniile de publicitate pe email devin astfel mai simple și mai practice!

...
...

03

Administrare foarte facilă

Aplicația este foarte prietenoasă cu utilizatorul! Orice element de configurare poate fi foarte ușor de modificat de către utilizatorul cu cont de administrator din societatea comercială pe care o deții: vorbim de tarife, camere, surse de cazare (pot fi agenții, mediul online etc), servicii oferite (mic dejun, demipensiune, pensiune completă, produse din mini bar etc).

Toată aplicația este facil de folosit și în mod activ configurabilă în funcție de nevoile curente!

 

04

Integrări cu alte tehnlologii

Integrare cu procesatorul de plăți
Modulul de rezervări online este integrat cu procesatorul de plăți euplătesc.ro, astfel încât să poți solicita un avans în momentul rezervării, într-un procent sau sumă stabilită de tine! De asemenea, aplicația se poate integra si cu alți procesatori de plăți, dacă este nevoie.

Integrare cu sistemele contabile
Aplicația permite integrarea cu sistemele de contabilitate, astfel încât nu o să trebuiască să introduci manual facturile emise din sistem

...

Știm cât de importantă este alegerea software-ului potrivit pentru afacerea ta, așa că ai oportunitatea de a experimenta Polymorph HMS timp de 30 zile, gratuit! Nu rata șansa, de a descoperi toate facilitățile și beneficiile pe care le poate aduce software-ul nostru, afacerii tale!